Skip to main content

Category: Timeline Remco Rhee Producties

Caprea MEDIA

Overname Remco Rhee Producties door Caprea MEDIA, onderdeel van The Caprea Group.

Feestjes van websites.

Evenementenorganisator H&L Producties, al meer dan 10 jaar een fantastische opdrachtgever om voor en mee te werken, laat voor al hun evenementen én het bedrijf zelf nieuwe websites bouwen. Aan ons de eer.

Wereldprimeur

MQM Media heeft de wereld primeur met de Seat Live Studio voor Pon Nederland. Dagelijks 3 uur live interactie met alle ontwikkelingen van en rondom Seat. Remco maakt onderdeel uit van hun presentatieteam.

Mainstage

Eerste jaar presentatie mainstage van het pop/rockfestival Geuzenpop.

Over de grens

Buenas dias! Voor het eerst internationaal op pad om televisie te maken. Op naar Colombia, op zoek voor Tros VERMIST.

Nieuwe huisstijl RRP

Na 12,5 jaar hebben we onszelf een cadeautje gedaan. Of beter gezegd, wat een prachtig werk van Fifty5 Creative Media. Content en trots, het nieuwe logo van Remco Rhee Produkties. #danku

Recht van Nederland

Eerste aflevering van dit dagelijks programma, over en vanuit de Nederlandse rechtbank. Het eerste programma dat direct verslag doet van de Nederlandse rechtspraak, sinds het wijzigen van de persrichtlijnen voor rechtbanken in 2012.

After the Oscars

Een Amerikaanse cameraploeg was een week lang met ons op stap. Tros VERMIST goes USA. Remco neemt de Amerikaanse én Nederlandse kijker aan de hand en volgt het pad van Roos, op zoek naar haar moeder zwarte Jopie. Sunday, right after the oscars!

Easy Visa

Oprichting Easy Visa, Visum-aanvragen, apostille, legal documents. Snel, direct en een sterk netwerk waardoor complete ondersteuning bij mondiale aanvragen en verzoeken.

Colombia Reports

Eerste verkennende gesprekken met Colombia Reports voor diverse video-reportages met internationale grondslag over en vanuit Colombia.

DWDD

Na maanden van real-time pilots draaien en uitzenden was het nu voor het echie! DWDD kwam vanaf nu dagelijks écht op de buis en daarmee maakte Remco Rhee Producties voor het eerst landelijke televisie.

Bedrijfsfilms

Het Haarlems afvalverwerkingsbedrijf Spaarnelanden NV durfde het aan en gaf ons de kans de eerste echte bedrijfsfilm te maken. Naar volle tevredenheid van de klant, maar zelf zijn we ook nog altijd dankbaar voor deze kans, het heeft veel moois gebracht.

 • 1
 • 2

Let's make this
personal

Contactformulier

  Remco Rhee Producties

  Jan Steenstraat 6
  2023 AN  Haarlem
  The Netherlands

  remcorheeproducties.nl
  info@remcorheeproducties.nl

  +31 23 576 55 92

  KvK 67 364 845

  Vacatures

  remcorheeproducties.nl/vacatures


  Diensten en producten