Skip to main content

We geven onbeperkt gratis .nu domeinnamen weg!

De hele maand november kun je bij Remco Rhee Producties geheel gratis .nu domeinnamen bestellen.

Een gratis domeinnaam die je kunt verwijzen naar andere sites van je, mailadressen die je kunt doorsturen naar je eigen mailbox, maar bovenal nog meer aanwezig op het internet!

Je kent het misschien wel, je hebt een leuk idee, een goed bedrijf, een hobby die echt aandacht verdient dus een website. Dan blijkt al snel dat de domeinnaam weg is. .Nu is vaak nog beschikbaar. En nu dus een jaar lang gratis! 
Wees creatief, laat je hoofd er eens over buigen en bestel vandaag nog jouw gratis .nu domeinnamen. Uiteraard laten we je ruim vantevoren weten wanneer dit jaar voorbij is zodat je de domeinnaam weer kunt opzeggen en zo dus een jaar lang niets betaalt. Wil je de domeinnaam behouden kan dat ook natuurlijk.

Klanten die bij ons hosting afnemen krijgen daarbij altijd al gratis 1 .nl of .com domeinnaam. Registreer nu je hosting en krijg je .nu domein er bij. 2 gratis domeinnamen dus.

Wat is .nu?

.nu is het topleveldomein van het half-onafhankelijke, Polynesische eilandje Niue. Het werd geïntroduceerd in 1997. De .nu-landextensie wordt beheerd door .NU Domain Ltd van Internet Users Society Niue

Het gebruik van de .nu-domeinnamen is in verschillende landen een populair alternatief voor de grote registraties als .com en .net, omdat .nu wordt uitgesproken als het Engelse ‘new’ en daarmee dus voor nieuwssites een slimme toegangsweg is. Om een vergelijkbare reden is het in Frankrijk populair voor pornosites, omdat het Franse ‘nu’ naakt betekent. In Nederland, Vlaanderen en Scandinavië heeft het woord ‘nu’ daarnaast de associatie met ‘onmiddellijk’ en ‘op dit moment’ en is daarom in die landen ook populair. 

Voor iedereen!

Deze aanbieding, mogelijk gemaakt met onze online servicepartner Antagonist, geldt niet alleen voor bestaande klanten maar ook voor nieuwe klanten. Voor iedereen dus. Meer weten? Neem gelijk contact op om jouw gratis .nu domeinnamen te bestellen.

 

Let's make this
personal

Contactformulier

  Remco Rhee Producties

  Jan Steenstraat 6
  2023 AN  Haarlem
  The Netherlands

  remcorheeproducties.nl
  info@remcorheeproducties.nl

  +31 23 576 55 92

  KvK 67 364 845

  Vacatures

  remcorheeproducties.nl/vacatures


  Diensten en producten