Skip to main content

Online én op de pof

Sinds vorige week kunnen Nederlandse en Belgische consumenten hun bestelling op phallix.nl betalen nadat deze is afgeleverd. Met AfterPay.
Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Zo beschermt AfterPay jou als consument en dat is wel zo prettig. Maar ook de winkelier zit goed én veilig met AfterPay.
Zodra de bestelling geleverd is ontvangt de klant een betaaloverzicht in de app of per e-mail. Deze kan direct via de app of de betaalknop in de e-mail, uiterlijk binnen 14 dagen worden voldaan. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Voor webwinkels een ideale uitbreiding op de huidige betaalmethoden. Door het aanbieden van AfterPay kom je de klant tegemoet met een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier van afrekenen. 
Als webwinkelier ben je in elk geval verzekerd van een volledige uitbetaling. AfterPay neemt het gehele betaalrisico over.

AfterPay draagt bij aan een positieve winkelervaring van consumenten. De waarde van AfterPay bereikt gevoelslagen als ‘lifestyle’, ‘modern’ en ‘betrouwbaar’. En dat is ook precies de bedoeling. Want wie AfterPay kiest, kiest service. En wie service kiest, komt al snel bij ons terecht.

Ook een webshop met of zonder AfterPay? Bijna niets is onmogelijk. Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken wat voor we voor jou gaan creëren.

Let's make this
personal

Contactformulier

  Remco Rhee Producties

  Jan Steenstraat 6
  2023 AN  Haarlem
  The Netherlands

  remcorheeproducties.nl
  info@remcorheeproducties.nl

  +31 23 576 55 92

  KvK 67 364 845

  Vacatures

  remcorheeproducties.nl/vacatures


  Diensten en producten