Online

Van website tot webshop
en van domeinnaam tot e-mailadres.

CONCEPT

Een tekst en een foto maken nog geen website. Wat is jouw verhaal? Voor wie is het bedoeld en wat wil je bereiken? Dat vertalen we naar jouw online concept.

DESIGN

Foto, video, graphic design; het staat allemaal tot je beschikking om iets unieks te creëren. Een professionele uitstraling die bij je past. Van logo tot huisstijl.

HOSTING

Webruimte nodig? Nog geen domeinnaam? Wij verzorgen niet alleen je website, maar ook de hosting als je wilt. Topservers en topservice.

HOSTING

Domeinnaam

Een website zonder domeinnaam heb je niet veel aan, dus de eerste .nl krijg je gratis van ons.

E-mail

Webmail inbegrepen, gefilterd op spam en virussen.  

Statistieken

Overzichtelijk en direct zien hoe drukbezocht en succesvol jouw website is.

Transparant

Een overzichtelijke all-in prijs, inclusief domeinnaam, SSL-certificaat en e-mail.

ONLINE PROJECTEN

sv DIO

svdio.nl

Opdracht

Na 100 jaar voetbalclub en 10 jaar website mocht de hele boel wel eens een goede online opfrisbeurt hebben bij sv DIO. Niet alleen het uiterlijk van nu, maar ook de techniek van nu.

Lid worden van de Club van 100? Gewoon even 50 euro met de creditcard online betalen. Weten wie er komend weekend speelt, of hoe de wedstrijd afgelopen zondag was? Je vindt het allemaal op de nieuwe website. Aanmelden kan altijd, en vrijwilligers zijn nodig. Check het op www.svdio.nl.

Technische aspecten

  • informatieve website
  • eenvoudig CMS
  • webshop voor sponsoren
  • ledenadministratie
  • diverse externe koppelingen
  • integratie social media

de TAFEL VAN VEEL

detafelvanveel.nl
de TAFEL VAN VEEL

Opdracht

In het Haarlems jaar van de ontmoeting komt initatiefneemster, politicus, mediakenner en moeder Ziggy Klazes met het prachtplan de TAFEL VAN VEEL. Lekker eten in een leuk restaurant, lange tafel en schuif maar aan. Geen zielig gedoe, gewoon gezellig. En een website die daar dan wat informatie over verschaft.

Technische aspecten

  • eenvoudig CMS
  • informatieve website
  • presentatie deelnemers
  • zelf invoeren nieuwsberichten en data

Vragen!?

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Het ligt er helemaal aan wat je wilt. Het is mogelijk om een website te bouwen op een zogenaamd CMS waardoor het eenvoudig is zelf de website aan te passen en bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwsberichten, updates in de kalender of het bijhouden van voorraad in jouw webshop.

Wat is CMS?

CMS staat voor Content Management System, oftewel een content-beheersysteem. CMS is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op hun website kunnen publiceren. Wij gebruiken vaak Wordpress, maar zijn ook bekend met andere CMS-systemen zoals Joomla. Wanneer het nodig is kan er ook een CMS op maat worden gemaakt.

Kan ik een webshop beginnen?

Uiteraard kan dat! Even ervan uitgaande dat je diensten of producten aanbiedt die binnen alle wettelijke regelgeving vallen, zien wij geen probleem een webwinkel te bouwen. Verkopen in Europa? Verzorgen wij dat alle BTW-regeltjes worden doorgevoerd. Niets te verschepen, alleen maar downloads? Klanten met cryptocurrency laten betalen? Jij bent de ondernemer, wij maken wat je nodig hebt. 

Schrijven jullie ook mijn teksten?

We komen het vaak genoeg tegen. Je hebt zat te vertellen maar je krijgt niets op papier. Vaak weten wij jouw verhaal nog net even beter te vertellen dan jijzelf. Wij zijn niet te bescheiden, wij zijn objectief en we weten wat je wilt vertellen. Kom je er niet uit? Vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb geen foto's/video

Wij wel! We hebben fotografen, ontwerpers, er komt een hele cameraploeg als je wilt. Vaak werken we met stockfoto's. Professionele foto's uit een databank die je relatief goedkoop aanschaft. Er is altijd wel een weg. Of in ieder geval een plaatje van een weg.

Ik heb al een domeinnaam

Prima toch! Wij kunnen de hosting verzorgen, we kunnen de domeinnaam voor je claimen. Het hoeft niet. We bouwen net zo graag de website op een andere server, als deze maar voldoet aan de technische eisen. En zo veeleisend zijn we niet.

Krijg ik ook e-mail?

Ja, wanneer je de hosting bij ons betrekt kun je onbeperkt e-mailadressen aanmaken. Zo kan er onder de unieke naam van je website worden gemaild. Ziet er meteen professioneel uit.

Is hosting veilig bij jullie?

Uiteraard. Sterker nog, er wordt echt alles gedaan om de veiligheid en privacy van jouw website tot op het hoogste niveau te kunnen garanderen. Gratis SSL en automatische backups zorgen voor nog meer security. You are safe here.

Let's make this
personal

Contactformulier

Remco Rhee Producties

Jan Steenstraat 6
2023 ANĀ  Haarlem
The Netherlands

remcorheeproducties.nl
info@remcorheeproducties.nl

+31 23 576 55 92

KvK 67 364 845
BTW NL 18.55.09.605.B03

Vacatures

remcorheeproducties.nl/vacatures