Skip to main content

Remco Rhee Producties ontvangt keurmerk

Vandaag heeft Remco Rhee Producties na een grondige en uitvoerige keuring én nog een paar aanvullende gesprekken, het webwinkelkeur-keurmerk ontvangen. Voordat bedrijven lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. Er wordt uiteraard gecontroleerd of het bedrijf echt bestaat, of men aan alle wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de website.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen
Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.
 
Beoordeeld door jou
WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan kun je een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.
 
Mystery shopper controles
Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met het bedrijf. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat de betrouwbaarheid van de webwinkel eenvoudig is in te zien.
 

Let's make this
personal

Contactformulier

  Remco Rhee Producties

  Jan Steenstraat 6
  2023 AN  Haarlem
  The Netherlands

  remcorheeproducties.nl
  info@remcorheeproducties.nl

  +31 23 576 55 92

  KvK 67 364 845

  Vacatures

  remcorheeproducties.nl/vacatures


  Diensten en producten