SUPPORT

TELEFOON
ma / za 08:30 - 18:00
E-MAIL
binnen 24 uur reactie
FACEBOOK
binnen 48 uur reactie
TWITTER
binnen 48 uur reactie

Vragen over je website of hosting!?

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Het ligt er helemaal aan wat je wilt. Het is mogelijk om een website te bouwen op een zogenaamd CMS waardoor het eenvoudig is zelf de website aan te passen en bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwsberichten, updates in de kalender of het bijhouden van voorraad in jouw webshop.

Wat is CMS?

CMS staat voor Content Management System, oftewel een content-beheersysteem. CMS is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op hun website kunnen publiceren. Wij gebruiken vaak Wordpress, maar zijn ook bekend met andere CMS-systemen zoals Joomla. Wanneer het nodig is kan er ook een CMS op maat worden gemaakt.

Kan ik een webshop beginnen?

Uiteraard kan dat! Even ervan uitgaande dat je diensten of producten aanbiedt die binnen alle wettelijke regelgeving vallen, zien wij geen probleem een webwinkel te bouwen. Verkopen in Europa? Verzorgen wij dat alle BTW-regeltjes worden doorgevoerd. Niets te verschepen, alleen maar downloads? Klanten met cryptocurrency laten betalen? Jij bent de ondernemer, wij maken wat je nodig hebt. 

Schrijven jullie ook mijn teksten?

We komen het vaak genoeg tegen. Je hebt zat te vertellen maar je krijgt niets op papier. Vaak weten wij jouw verhaal nog net even beter te vertellen dan jijzelf. Wij zijn niet te bescheiden, wij zijn objectief en we weten wat je wilt vertellen. Kom je er niet uit? Vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb geen foto's/video

Wij wel! We hebben fotografen, ontwerpers, er komt een hele cameraploeg als je wilt. Vaak werken we met stockfoto's. Professionele foto's uit een databank die je relatief goedkoop aanschaft. Er is altijd wel een weg. Of in ieder geval een plaatje van een weg.

Ik heb al een domeinnaam

Prima toch! Wij kunnen de hosting verzorgen, we kunnen de domeinnaam voor je claimen. Het hoeft niet. We bouwen net zo graag de website op een andere server, als deze maar voldoet aan de technische eisen. En zo veeleisend zijn we niet.

Krijg ik ook e-mail?

Ja, wanneer je de hosting bij ons betrekt kun je onbeperkt e-mailadressen aanmaken. Zo kan er onder de unieke naam van je website worden gemaild. Ziet er meteen professioneel uit.

Is hosting veilig bij jullie?

Uiteraard. Sterker nog, er wordt echt alles gedaan om de veiligheid en privacy van jouw website tot op het hoogste niveau te kunnen garanderen. Gratis SSL en automatische backups zorgen voor nog meer security. You are safe here.

RETOUREN & ANNULEREN

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Remco Rhee Producties zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Remco Rhee Producties geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@remcorheeproducties.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

KLACHTEN

Remco Rhee Producties levert altijd maatwerk in overleg met de opdrachtgever. Wij zijn nauw betrokken bij de producten en diensten die we leveren en staan graag in nauw contact met onze klanten. Zo weten we altijd of je tevreden bent of wat er nog moet gebeuren voordat we de dienst op product aan je kunnen opleveren. Jij tevreden, wij tevreden. Mocht je vragen, opmerkingen of problemen hebben kun je altijd terecht bij onze supportdesk hierboven en heb je via e-mail altijd binnen 24 uur antwoord. 
Mcht er onverhoops toch niet iets naar tevredenheid blijven raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@remcorheeproducties.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Let's make this
personal

Contactformulier

Remco Rhee Producties

Jan Steenstraat 6
2023 AN  Haarlem
The Netherlands

remcorheeproducties.nl
info@remcorheeproducties.nl

+31 23 576 55 92

KvK 67 364 845
BTW NL 18.55.09.605.B03

Vacatures

remcorheeproducties.nl/vacatures